ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ – Ετήσια Γενική Συνέλευση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Ετήσια Γενική Συνέλευση Κυπριακού Συνδέσμου

Κέντρων Ευεξίας Κύπρου

Â

Στόχος η ποιοτική ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος

Ο Σύνδεσμος Κέντρων Ευεξίας Κύπρου πραγματοποίησε την Ετήσια Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 στο ξενοδοχείο Mediterranean στη Λεμεσό.Â

Τη ΓΣ χαιρέτησαν, ο Πρόεδρος του ΚΟΤ κύριος Αλέκος Ορουντιώτης και ο αντιπρόεδρος του ΚΕΒΕ κύριος Δημήτρης Σολομωνίδης.

Στη Συνέλευση παρέστη η ιδρυτής και πρώην Πρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου Κέντρων Ευεξίας της Βρετανίας κα Μάριον Σνειτερ η οποία παρουσίασε τις διεθνείς τάσεις που αφορούν το Spa Tourism.

Κύριος ομιλητής στη Συνέλευση ήταν ο Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιώργος Ταβέλης ο οποίος ανάπτυξε τους σκοπούς και στόχους του Συνδέσμου καθώς και τον ιδιαίτερο ρόλο που διαδραματίζει ο τουρισμός ευεξίας στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Κέντρων Ευεξίας (Cyprus Spa Association) σε συνεργασία με τον ΚΟΤ, δραστηριοποιείται ενεργά στην ανάπτυξη και προώθηση του Τουρισμού Ευεξίας και συμβάλλει παράλληλα στην ανάπτυξη και περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ευεξίας στην Κύπρο.

Ο Σύνδεσμος πρόσφατα έχει ενταχθεί στη δύναμη του ΚΕΒΕ (Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το κύρος και την εικόνα του σαν επαγγελματικός σύνδεσμος του τουρισμού.

Κύριος στόχος του Συνδέσμου είναι η ανάπτυξη της ευεξίας και υγείας, τόσο με την κινητοποίηση και την εκπαίδευση των μελών όσο και με την προώθηση, δικτύωση και αναγνώριση της Κύπρου στη βιομηχανία της ευεξίας παγκοσμίως .

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος προσφέρει την ευκαιρία στα μέλη του να αναπτύξουν μια σειρά από υψηλές δεξιότητες σε θέματα ευεξίας, να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και να παρέχει συμβουλές για την καταλληλότερη κατάρτιση.

Ο Σύνδεσμος έχει ήδη εντάξει στο πρόγραμμα δράσης του μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες και άλλα προγράμματα που θα εμπλουτίσουν τόσο τις γνώσεις και τις δεξιότητες των μελών του όσο και την προβολή της Κύπρου.

Λευκωσία 28/11/11

Leave a Reply